Wij zijn het Piusplein – Café Bolle

Altijd al meer willen weten over alle zaken die deel uitmaken van het Piusplein? In onze rubriek ‘Wij zijn het Piusplein’ nemen we jullie 1x per maand mee voor een exclusief kijkje achter de schermen. 

Vandaag vertelt Bart van Hout jullie meer over zichzelf en Café Bolle!

Het verhaal van Bart

Rond mijn 16e begon ik als afwasser bij Café Brandpunt, ik was toen dus al te vinden op het Piusplein! Ik heb HCF op de rooi pannen in Tilburg gestudeerd en ben eigenlijk altijd werkzaam geweest in de horecabranche. Na 9 jaar met plezier gewerkt te hebben bij Café Brandpunt ben ik even weg geweest om eens rond te kijken in andere steden. Uiteindelijk ben ik toch weer terug ‘thuis’ gekomen op het Piusplein en werk ik nu al een aantal jaar bij Café Bolle als operationeel bedrijfsleider.

Het leukste aan mijn werk is zonder twijfel de omgang met de gasten. Daarnaast vind ik het erg interessant om op zoek te gaan naar nieuwe producten/belevenissen om de gast mee te verrassen!

Café Bolle

Bij Café Bolle is écht 7 dagen per week wel iets te beleven. Zo hebben we op maandag speciaalbieravond, dinsdag is dobbel dinsdag en woensdag trakteren we met een leuke aanbieding voor een speciaal samengesteld menu. Op donderdag gaan we verder met studentenavond, op vrijdag kunnen onze gasten genieten van live optredens en op zaterdag hebben we cocktails in de aanbieding. We sluiten de week op zondag vaak nogmaals af met live muziek, Café Bolle heeft echt alles!

(Tip: aanstaande vrijdag kun je genieten van een supertof live optreden van de band Renegade)

Guaranteed Bolle Quality

Onze slogan luidt: ‘We love to give you Guaranteed Bolle Quality!’ Hieronder verstaan we de complete ervaring van onze gasten. We streven er naar om een bezoek aan Café Bolle zo aangenaam mogelijk te maken! Dit begint al bij een goede stoel met lekkere kussens om op te zitten en een schone tafel bij aankomst. Ook vinden we het belangrijk dat de bediening verstand heeft van zaken en dat we werken met goede producten. We willen die ‘100% positief score’ van onze gasten.

Als café zijnde is er natuurlijk niets mooiers dan zien dat gasten ook echt terugkomen en na verloop van tijd misschien zelfs vaste bezoekers worden. Wij doen dan ook graag dat extra stapje om het contact met de gasten persoonlijk te maken!

Persoonlijke aanraders

We vinden het bij Café Bolle erg belangrijk om vooruitstrevend te zijn wat trends betreft. Daarom verdiepen we ons hier volledig in: van horeca websites tot pinterest! Onze nieuwste aanwist? Bolle’s Cookie Dough! Kies je eigen koekjesdeeg en voeg daarna topping(s), ijs en/of saus toe. Je mag alles zelf samenstellen, super makkelijk en lekker!

Wat de menukaart betreft zijn mijn persoonlijke favorieten de klassieke uitsmijter Bolle als lunch en een lekkere Affligem Blond van de tap.

Wil jij zelf de Guaranteed Bolle Quality eens ervaren? Café Bolle is dagelijks geopend vanaf 10:00 uur!