Wij zijn het Piusplein – Café Brandpunt

Altijd al meer willen weten over alle zaken die deel uitmaken van het Piusplein? In onze rubriek ‘Wij zijn het Piusplein’ nemen we jullie 1x per maand mee voor een exclusief kijkje achter de schermen. 

Vandaag vertelt Melvin Rijkenbarg jullie meer over zichzelf en Café Brandpunt!

Het verhaal van Melvin

Als actief lid van mijn studievereniging kwam ik vaak in Café Brandpunt voor verschillende borrels en dergelijke. Niet heel veel later werd ik gevangen door de gezelligheid en ben ik eigenlijk nooit meer weggegaan. Omdat in mijn tijd de studie nog minder belangrijk was dan de randzaken kwam ik vrijwel dagelijks in mijn favoriete kroeg. Tijdens een drukke stapavond waar het personeel onderbezet was ben ik achter de bar getrokken om te helpen, vanaf dat moment stond ik ook vast aan die kant van de bar!

Na 9 maanden een ‘serieuze mensen baan’ te hebben geprobeerd ergens op kantoor, ben ik weer met hangende pootjes terug gekomen bij Café Brandpunt. Inmiddels sta ik nauwelijks nog op de vloer maar ben ik vooral bezig met de bedrijfsvoering. Elke dag zijn we bezig met het café een stapje verder te brengen. Het leukste aan mijn werk? Geen dag is hetzelfde! Ik vind het fantastisch om elke dag bezig te zijn met het optimaliseren van ons aanbod en het uitbreiden van de gastbeleving!

Café Brandpunt

Wat Café Brandpunt bijzonder maakt is zonder twijfel de veelzijdigheid. Het café biedt voor ieder wat wils: of je nu een kopje koffie wil drinken, lunchen, dineren of borrelen, bij ons kan het allemaal! Ook ’s nachts heeft Café Brandpunt met de juiste verlichting, rook en muziek alles in huis om van een leuke borrel over te vloeien in een gezellige stapavond. Tijdens verschillende avonden gelden er leuke acties en ook tijdens evenementen in de stad is Café Brandpunt the place to be!

De menukaart

Momenteel zijn we druk bezig onze menukaart in een nieuw jasje te steken. Mijn persoonlijke aanraders? Dan ga ik als lunch voor de vissandwich, als borrel voor onze borrelplank met één van onze speciaalbiertjes van de tap en als diner (ondanks alle vega-trends) voor de hertenbiefstuk!

Onder de tosti’s is de tosti Thomas trouwens wel een echte klassieker. Deze met kipfilet, spekjes, tomaat en pesto belegde tosti gaat al bijna net zo lang mee als het café zelf!

Highlights van de komende periode

Het herfstbokseizoen komt er weer aan! Dit brengt weer fantastische bieren met zich mee die kansen bieden om leuke dingen mee te doen. Nog even geduld en dan is het weer tijd voor verschillende heerlijke herfstbokbiertjes op zowel de tap als op fles! Daarnaast zullen we met de feestdagen zoals altijd een prachtig winterwonderland neerzetten en kan Tilburg ook met oud & nieuw weer een knalfeest verwachten.

Heb jij ook zo’n honger gekregen door het horen van al die nieuwe gerechten of roept dat heerlijke speciaalbiertje stiekem jouw naam? Ga dan snel eens langs en geniet van de gemoedelijke sfeer en veelzijdigheid van Café Brandpunt!