Zelfstandig werkend kok Slagroom eten & drinken

Café Slagroom Eten & Drinken is op zoek naar een fulltime zelfstandig werkend kok ter aanvulling van hun jonge en gemotiveerde keukenteam. Ze zijn op zoek naar een iemand met relevante werkervaring en passie voor het mooie vak!

Café Slagroom Eten & Drinken

Slagroom Eten & Drinken is een bekende en dynamische horecalocatie op het Piusplein in Tilburg. Zij vervullen de functies van lunch-, eet- en borrelcafé en beschikken over een groot terras. Slagroom Eten & Drinken is als binnenstappen in een ouderwetse Hollandse boerderijkeuken: een warme ambiance en overduidelijke Brabantse gastvrijheid! In dit authentieke café hechten ze veel waarde aan beleving, sfeer en gezelligheid; dat is terug te zien in de menukaart. Bij Slagroom Eten & Drinken zijn ze van mening dat het totaalplaatje telt.

Werkzaamheden als zelfstandig werkend kok

  • Je bereidt gerechten volgens recept;
  • Je geeft bestellingen door en maakt ze gereed;
  • Je doet de planning van dagelijkse werkzaamheden;
  • Je plaatst bestellingen en regelt de voorraadbeheer;
  • Je bewaakt de hygiëne volgens HACCP-normen;
  • Je zorgt voor het schoonmaken en schoonhouden van de werkomgeving;
  • Je signaleert storingen en andere bijzonderheden en meldt ze;
  • Je houdt de inkoop en de voorraad bij;
  • Je bent verantwoordelijk voor de personeelsplanning;
  • Je begeleidt medewerkers of leerlingen;
  • Je bewaakt de kwaliteit etc.

Overige informatie

Salariëring wordt vastgesteld na een persoonlijk gesprek, doorgaans geldt een marktconform salaris.

Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en heb je interesse om het team te versterken, stuur dan een e-mail met je cv en een motivatiebrief naar keuken@slagroomtilburg.nl 

 

 

 

 

 

Solliciteer direct

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 32 MB.