Wij zijn het Piusplein – Café Bolle

Altijd al meer willen weten over alle zaken die deel uitmaken van het Piusplein? In onze rubriek ‘Wij zijn het Piusplein’ nemen we jullie 1x per maand mee voor een exclusief kijkje achter de schermen. 

Vandaag vertelt Eva over haar jarenlange ervaring bij Café Bolle.

Het verhaal van Eva

Eva is 5,5 jaar geleden bij Bolle begonnen, toen ze pas net studeerde in Tilburg. En ze is nooit meer weggegaan. Ze leerde er snel mensen kennen en vormde er ook vrijwel direct haar huidige vriendinnengroep.

“Mijn vriendinnengroep, waarvan ik met een aantal ook samenwoon, is ontstaan bij Bolle. Inmiddels is er weer een hele nieuwe lichting medewerkers, leuk om te zien dat die ook allemaal weer goede vrienden worden met elkaar.”

Evenementen

Het leukste aan het werken bij Bolle vindt ze de evenementen. Kermis, carnaval, maar vooral de TOP week.

“Ik heb het promoteam van Bolle in de TOP week geleid. Je leert dan zoveel nieuwe mensen kennen! Je laat overal je hoofd zien. Wij stonden vooral veel bij studentenvereniging Olof met een giga dobbelsteen. Iedere keer als er even gegooid werd kreeg iedereen gratis bier. Dan word je wel populair. Je hoeft helemaal niet bij een dispuut, je kunt hier ook een heel groot netwerk opbouwen.”

Nieuwe richting

Bolle is in vijf jaar tijd een hele andere richting opgeslagen. Eva vertelt hoe dat er uit ziet.

“Tegenwoordig organiseren we veel meer dan vroeger. Er is bijvoorbeeld livemuziek, of een pub quiz. Die lopen vet goed. Zo is er op maandag een speciaalbieravond en op zaterdag een cocktailavond. Op dinsdagen kun je borrelen en op donderdagen organiseren disputen vaak iets. We werken vanuit kwaliteit en proberen onze gasten altijd iets extra’s aan te bieden. Altijd 100% scoren is het motto.”

Grootste en gezelligste terras van Tilburg

Van het Piusplein is Eva, bijna, helemaal fan.

“Het is een enorm terras waar de zon heel lang op schijnt. Als het helemaal vol zit is het soms wel moeilijk bij te benen, zo veel tafels. Maar het Piusplein is wel écht een naam in Tilburg. Het is een fijne borrelplek waar mensen graag komen. En sinds het Taphuys naast Bolle geopend is hebben we ook geen lege panden meer aan het plein. Erg fijn. Alleen de Macdonalds, die had van mij wel weg genomen.”

Aankomend weekend staan er een paar heerlijke dagen vol zon op de planning! Het perfecte moment natuurlijk voor een drankje op het Piusplein. Kom jij ook genieten op het grootste en gezelligste terras van Tilburg?