Keuken stagiair(e) Max Horeca

Over Max Horeca

Café Bolle en Café Brandpunt (samen Max Horeca) zijn op zoek naar stagiaires in de keuken! Wil jij graag werken en leren in een hecht, jong team? Dan zijn wij de cafés voor jou!

Café Bolle en Café Brandpunt zijn twee kroegen op het Piusplein te Tilburg. Ze staan bekend om hun allround instelling: je kunt hier terecht voor zowel lunch als diner, en later op de avond ook om gezellig te komen borrelen of op stap te gaan. Daarnaast hebben beide cafés een groot terras aan het plein.

 

Jouw stageperiode

Als stagiaire heb je hier de mogelijkheid om zeer wisselende werkzaamheden te leren en uit te voeren. Je wordt begeleid door ervaren collega’s die jou graag nieuwe informatie geven en dingen leren. Misschien is er hier aan het eind van je stageperiode zelfs ruimte om te mogen blijven…

Doordat wij veel variatie in werkzaamheden hebben gedurende de dag verwachten wij van jou dat je flexibel bent in het inplannen van je uren, zodat je zo veel mogelijk kunt leren! We zoeken iemand die een actieve leerhouding heeft, communicatief vaardig is en zeker niet bang is om dingen te vragen als er iets onduidelijk is!

Ben jij die ijverige student die graag alles wil leren dat met het werken in de keuken te maken heeft? Wil je veel variatie in je werkzaamheden en ben je niet bang om hard te moeten werken? Stuur dan een mailtje naar keuken@maxhoreca.nl met daarin je cv en motivatiebrief, en misschien word je dan wel uitgenodigd voor een gesprek!

Solliciteer direct

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 32 MB.