Wij zijn het Piusplein – Thrill Grill

Altijd al meer willen weten over alle zaken die deel uitmaken van het Piusplein? In onze rubriek ‘Wij zijn het Piusplein’ nemen we jullie 1x per maand mee voor een exclusief kijkje achter de schermen. 

Vandaag vertelt Sam de Zeeuw jullie meer over zichzelf en Thrill Grill.

Het verhaal van Sam

Zo’n 2 jaar geleden begon ik bij Thrill Grill als zelfstandig werkend kok. Ik kom zelf oorspronkelijk uit Delft en heb aan de hoge hotelschool in Den haag gestudeerd. Mijn plan was om als tussenjaar een jaartje hamburgers te gaan bakken, maar inmiddels ben ik doorgegroeid tot algemeen manager!

Tijdens mijn werk vind ik het erg belangrijk om mijn eigen positiviteit mee te geven aan de werknemers. Door zelf energie en tijd in je personeel te investeren, creëer je eigenlijk een win-win situatie omdat dit bijdraagt aan de werksfeer! Het coachen op de vloer vind ik dan ook een van de leukste aspecten van mijn werk. Mijn eigen favoriet van de kaart is de TG Temporary Special, dit is onze triple cheeseburger!

 

(Tip: Lijkt het jouw leuk om deel uit te maken van de Thrill Grill familie? We zoeken nog versterking in ons keuken- en bedieningsteam! Interesse? Laat het weten via sam@thrillgrill.nl)

Thrill Grill

TG Tilburg maakt onderdeel uit van de restaurantketen onder leiding van sterren chef Robert Kranenborg. Er ging een jaar van proeven vooraf aan het creëren van ‘de ultieme hamburger’, maar in mei 2017 werd de vestiging in Tilburg geopend. Mensen gaan er nog wel eens van uit dat Robert enkel zijn naam aan de keten heeft verbonden en zelf niet meer in beeld is, maar dit is verre van waar!

Alle trainingen voor het personeel geeft hij zelf waardoor we onze kwaliteitsstandaard kunnen waarborgen. Ook is Robert altijd erg betrokken met de medewerkers. Daarnaast gaat natuurlijk alles wat met de keuken te maken heeft via hem: zowel food- als keuken technisch. In de rustige periodes probeert hij altijd even langs te komen in het restaurant, dan drinken we samen iets op ons terras!

Wat Thrill Grill speciaal maakt is de gemoedelijke, huiselijke sfeer. Niet enkel de gasten, maar ook het personeel kan hier volledig zichzelf zijn. Dit vind ik mooi aan ons concept!

100% vegan – Beyond met burger

Thrill Grill is als enige in Nederland het verkooppunt van de Beyond meat burger. Deze 100% plantaardiger burger smaakt écht net zoals je een goede, sappige hamburger gewend bent! Daarnaast is natuurlijk het broodje waarop we de hamburger serveren ook vegan. We krijgen enorm veel mensen aan de telefoon die specifiek voor deze burger een tafeltje willen reserveren, zelfs vanuit België. Het is natuurlijk super om al die positieve reacties op onze burger te krijgen, dit bevestigd nog meer dat wij echt iets speciaals verkopen!

Ook zijn we afgelopen jaar een samenwerking met Lisa Goes Vegan aangegaan. Samen hebben we de Lisa Goes Vegan burger ontworpen (met toppings zoals tomaten-mango chutney en avocado).

Plannen voor 2019

Er staan erg veel leuke dingen op de planning voor 2019! Zo verwachten we in februari onze nieuwe menukaart. Hier mogen we nog niets over verklappen, maar we hebben zeker ons best gedaan om jullie dit jaar opnieuw te verrassen met onze heerlijke gerechten! Daarnaast kunnen jullie binnekort ook een speciale Thrill Grill Carnavalsburger verwachten.

Houd vooral de Facebookpagina van Thrill Grill en het Piusplein in de gaten en blijf op de hoogte!